Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan saa laittaa kaikenlaisia risuja ja ruusuja, arvosteluja ja sen sellaista, kunhan ne noudattavat yleisiä sääntöjä ja ovat sellaisia mitä itsekin haluaisit lukea. Myös mainostus on täällä sallittu, mikäli saamme mainostaa normaalissa vieraskirjassanne. Mikäli poistatte mainoksen, poistamme teidän.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:52
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Tuutifluutti

10.01.2017 21:48
Ihan mielen kiintoinen paikka.

Vastaus:

Kiitos :3

- Lumi

Nimi: Aury
Kotisivut: http://llvermorny.wixsite.com/koulu/

15.12.2016 22:25
Kaukana merien toisella puolen ja tuhansia maileja legendaarisesta Tylypahkasta, mount Greylockin huipulla, piilotettuna metsän ja loitsujen avulla sijaitsee yksi taikamaailman suurimmista salaisuuksista - Ilvermornyn koulu noidille ja velhoille.
Sen noidutut kiviseinät ovat seisoneet järkähtämättöminä aikojen läpi selviten hirvittävistä taisteluista ja voimakkaista myrskyistä tullakseen yhdeksi taikamaailman hienoimmista kouluista.

Ja juuri tämä kyseinen koulu toivottaa sinut tervetulleeksi.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.12.2016 18:47
Jouluterveiset Sateenkaaritaivaasta!

Kennel Sateenkaaritaivas on rauhallisella maaseutualueella sijaitseva kennel, jossa asustaa tällä hetkellä 14 koiraa, joista vain kolmella on hoitajat. Siksi toivoisinkin, että juuri sinä, tämän postiluukkuusi tipahtaneen mainoksen lukija, tarjoaisit kennelin koirille parhaan mahdollisen joululahjan ja ryhtyisit jonkun suloisen nelijalkaisen hoitajaksi. Koirat varmasti ilahtuisivat siitä, koska ne saisivat samalla kertaa joululahjan ja ikioman hoitajan, joka pitäisi niistä huolta. Jos siis virtuaalimaailma ja koirien hoitaminen yhtään kiinnostaa, niin tulethan tutustumaan kennelin tähtösiin, rapsuttelemaan niitä ja jättämään edes tassunjälkesi vieraskirjaamme?

Ps. Sivuillanne on mukavan yksinkertainen, mutta silti omalaatuinen ulkoasu. Hempeät värit tuovat sellaista rauhallista tunnelmaa, ja muutenkin sivut ovat tosi nätit. Ainoastaan tuo vasemmassa laidassa näkyvä tulostusnappi pisti vähän silmään ja jäi häiritsemään, mutta muuten tykkään sivuistanne kovasti :)

Vastaus:

Kiitos kehuista :)

- Lumi

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

12.12.2016 15:45
Hei! Linkinvaihto käy :)

Vastaus:

Hienoa! Anteeksi, että vastaan vasta näin myöhään. Lisään linkkinne samoin tein :)

- Lumi

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

04.12.2016 12:34
Heloou! ^__^ Linkinvaihto sopii oikein mainiosti! Lisäsinkin jo teidän linkin Seven Daysin sivulle. :)

Oikein mainiota joulun odotusta teille!

Vastaus:

Hienoa! Lisään linkkinne nyt. Hyvää joulua myös sinnekin :)

- Lumi

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

30.11.2016 16:04
Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Nimi: Moonlight Shadow

14.11.2016 22:13
Aa, Lumen sivut vai...? Ja jos olet sama kuin Aamukajastuksen polulla, olen Ulpukka, tulin vain moikkaamaan, viestin saa poistaa, jos se häiritsee C:

Vastaus:

Ei tuo mitään häiritse. Juu, kyllä mä Aamukajastuksen polulla seikkailen :3

- Lumi

Nimi: Lumi

14.11.2016 20:22
Testaan viekkua :3

©2017 Hiljainen Yö - suntuubi.com